Διαδώστε την γνώση σας διότι στην σημερινή Ελλάδα, που δυστυχώς κυριαρχεί η αριστερή προπαγάνδα, επικρατεί σκοταδισμός σε θέματα κατοχής και συμμοριτοπόλεμος.

Καλή ανάγνωση.

Tuesday, February 5, 2008

50 Ετη Αστυνομίας

50 Ετη Αστυνομίας.rar










ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!
ΕΧΟΥΜΕ 3.8 GIGA ΝΤΟΚΟΥΜΕΤΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!

11 comments:

GEORGE said...

ευχαριστούμε πολύ για την ωραία σου προσφορά!
σε κάποια αρχεία και φακέλους υπάρχει πρόβλημα ή είναι κατεστραμμένα, γι'αυτό αν μπορείς ανάεβασέτα ξανά
τα αρχεία είναι ΝΟΦ Η Σλαβική Αράχνη Δώρου Πεφάνη, Φρειδερίκη Μητέρα Λαού και Στρατού, Εκκαθάριση Ρούμελης, χωροφυλακή (στο part 1)

Ευχαριστώ

Fotis said...

Θα κατεβασω και θα διαβασω με εξαιρετικη προσοχη το αρχειο σου και θα χαρω αν αντεχεις σε αντιλογο χωρις εξυβριση , με επειχηρηματολογια και ξεκαθαρες αναφορες και παραπομπες σε βιβλιογραφια αριστερη και δεξια της εποχης και μεταγενεστερη.
Γιατι μεγαλος ογκος απο αυτα που αναφερεις τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως φανταζουν προπαγανδιστικα.
Ως πρωτο σχολιο θα σου πω οτι η Ελληνικη ιστορια ποτε δε ξεχασε τα εγκληματα της Αριστερας . Αντιθετα οι καταρες και ο διχασμος την κυνηγησαν επι 30 χρονια .
Στην Ελλαδα ομως δεν δικαστηκε ποτε δοσυλογος για προδοσια κατα του εθνους. Αντιθετα αυτοι οι ανθρωποι εξουσιασαν για 30 χρονια. Αυτη δεν ειναι η δικη σου καταρα ?

Με σεβασμο
Αποστολακακης Φωτης

Kimon said...

Βαβαίως οι δοσίλογοι στην Ελλάδα όχι μόνο λογοδότησαν αλλά οι απογονοί τους έγιναν και προθυπουργοί.

Τον Φεβρουάριο του 2005 ο «Λαβύρινθος» παρουσίασε το εξής κείμενο:

«Ο Γεώργιος Σημίτης πατέρας του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1899. Αφού σπούδασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών, έγινε διδάκτορας το 1928 και το 1936, σε ηλικία 37 ετών εξελέγη υφηγητής του Εμπορικού Δικαίου. Κατά την διάρκεια του Μεταξικού καθεστώτος υπήρξε φιλοβασιλικός και θιασώτης της 4ης Αυγούστου, λόγω δε της φιλίας του με τον Μεταξά διορίσθηκε καθηγητής της Ανωτάτης Εμπορικής με συνοπτικές διαδικασίες. Κατά την διάρκεια της κατοχής διατέλεσε στενός συνεργάτης του αγαπημένου θείου της Μελίνας Μερκούρη, Γεωργίου Μερκούρη. Ο Τελευταίος ήταν αρχηγός του μόνου πολιτικού κόμματος του οποίου η λειτουργία επετρέπετο στην κατοχή: Του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος. Τον Δεκέμβριο του 1943 ο Γ. Μερκούρης πέθανε αιφνίδια και ο Γ. Σιμίτης διαβλέπων την επερχόμενη ήττα του άξονα μετεπήδησε στο ΕΑΜ.»

Ο Πατέρας της Μελίνας Μερκούρη και αδελφός του Γεωργίου Μερκούρη έγγραψε ένα άρθρο αναφορικά με τον Γεώργιο Σημίτη στην εφημερίδα «Ριζοσπαστική Ηχώ» στις 12 Οκτωβρίου του 1944, ημέρα απελευθέρωσης των Αθηνών με τίτλο «Οι Καπάτσοι»:

«Διά μίαν ακόμη φορά διέλαμψε η Ελληνική κουτοπονηριά, την οποία λογιοτίζοντες και μη, ονομάζομεν αθάνατον δαιμόνιον της φυλής. Ιδού λ.χ. όκνον της μαστίζουσης τον τόπον από μίας εικοσαετίας επιτηδιοκρατίας, επεζήτησε και επέτυχε να σφηνωθεί σωρηρόν και αδιακρίτως , εις όλας σχεδόν τας ανωνύμους εταιρίας και ιδιαιτέρως τας τραπεζικάς υπο τον εύηχον τίτλον του νομικού συμβούλου, με αποτέλεσμα να εισπράττει καθόλον το διαρεύσαν μέχρι της Κατοχής, αλλά και μετ΄ αυτήν, και ημείς δεν ηξεύρωμεν πόσα κατά μήνα, πάντως όμως πολύ περισσότερα των όσων, κατά το ισόχρονον διάστημα , εισέπραξε λόγω μισθού το σύνολον των απαρτιζόντων το ανώτατον ημών δικαστήριον, τον Άρειον Πάγον, δικαστών συνυπολογιζομένων και των υπαλλήλων των. Ήδη ο κ. Γεώργιος Σημίτης αλλάζει δια μιας πορείαν. Αντιλαμβάνεται ότι το καθεστώς της εμίσθου ραστώνης, του οποίου και χτες ακόμη ήτο αυτός υπέρ πάντα άλλον ο εκλεχτός, βαίνει βιαίως προς την δύσην του. Και ο υπερεξύπνος κ. Γεώργιος Σημίτης κάμνει τι; Απλούστατα: Εγκαταλείπε οικεία θελήσει, ως αφήνει να πιστεύεται, τα οχυρά του, θέλομεν να είπωμεν τας παντοειδείς θέσεις του, και μεταπηδά εις το στρατόπεδον, όθεν, καθώς τον συμβουλεύει η αλάθητος όσφρησης του, φαίνεται εγγίζουσα του κρατούντος οικονομικού συστήματος η ανατροπή. Γίνεται λοιπόν ο Κ. Γεώργιος Σημίτης –κρατηθείται καλώς εις το καθισμά σας-κοινοκτήμων... Ο κ. Γ. Σημίτης είναι κάθαρμα. Όπως καθάρματα κακού ποιού είναι και η συνομοταξία των υπερεξύπνων, όσοι αφού συνέφαγον και συνεκόπρισαν μέχρι σκασίματος επί δύο τρία έτη, ΕΝ ΣΦΙΧΤΩ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΝ,... Η ημέρα της εκκαθαρίσεως δεν είναι μακρυά».

Λίγες μέρες αργότερα ο πατήρ Σημίτης εισέρχετο θριαμβευτής στην Λαμία στο πλευρό του Αρη Βελουχιώτη (πρωταγονιστούντος στο πάνθεο των σφαγέων) με τον βαρύγδουπο τίτλο του Γενικού Διοικητού της Ρούμελης.

Αυτά για την Ιστορία όσο αφορά την παρατήρηση ότι στην Ελλάδα οι δοσίλογαι δεν δικάστηκαν... Πάντως οι γνωρίζοντες ιστορία, ξέρουν ότι αρκετοί ¨Γερμανοδοσίλογοι¨εκτελέσθηκαν εγω θα σου αναφέρω ένα, τον Γ. Πούλο το 1948. Οι "Ρωσοδοσίλογοι" όμως μας διοικούν ακόμα αγαπητέ φίλε.

Anonymous said...

Μπράβο για την προσπάθεια παιδιά. Θα μελετηθεί το ογκώδες αρχείο που μας προσφέρετε και θα βγουν πιστεύω χρήσιμα συμπεράσματα για τους νεόκοπους υπερασπιστές της αριστεράς και των συναφών ιδεολογημάτων...

Υ.Γ. Τα links της ταινίας δεν υπάρχουν πλέον...

ΚΥΝΙΚΟΣ said...

Ποιοι ήταν οι εμπνευστές της δημιουργίας των εγκληματιών γερμανοτσολιάδων; Μήπως η...αριστερά; Ποια ήταν η Δοξούλα και με ποιους είχε σχέσεις; Ποιοι πλούτισαν στην κατοχή κάνοντας μαύρη αγορά και μπίζνες με τους Γερμανούς όταν ο ελληνικός ,κυρίως αστικός, πληθυσμός πέθαινε από την πείνα; Μήπως οι προδότες,οι δωσίλογοι, οι καταδότες, οι μαυραγορίτες, οι ταγματασφαλίτες,οι βουλγαρογραμμένοι και πολλά άλλα μπουμπούκια της ίδιας συνομοταξίας δεν ήταν αυτοί που στελέχωσαν την "εθνική" παράταξη μεταπολεμικά;Ποιοι κυβέρνησαν και ρήμαξαν την μεταπολεμική Ελλάδα όταν οι άλλες χώρες αναπτύσσονταν; Ποιος την κοπάνησε σαν κότα στο Παρίσι με ψεύτικο διαβατήριο αφού είχε εγκαθιδρύσει το κράτος-παρακράτος της βίας και νοθείας του ΄50 - '60 και γύρισε ως ...εθνάρχης αφού εξαγνίσθηκε στην κολυμπήθρα της λήθης στη χώρα των λωτοφάγων; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ!!!

Anonymous said...

εντυπωσιασμένος από το υλικό
συγχαρητήρια.
Απλά διαδώστε το.
Ειναι ανάγκη να υπάρξει αντίσταση ιδεολογική στην νεο αριστερό μονόλογο αυτής της κοινωνίας.
Φανταστήτε εαν ο συμμοριτοπόλεμος (συμμορίες ήταν απέναντι στους γερμανοτσολιάδες) είχε λήξει με το αντίθετο αποτέλεσμα. Σήμερα οι άντρες αυτής της χώρας θα δούλευαν εργάτες στα χωράφια της ιταλίας και της τουρκίας για μερικά ευρώ -οσοι εφταναν κολυμπώντας- ενω οι γυναίκες θα εκαναν τις πουτάνες σε διάφορες ευρωπαικές χώρες. Οι κομμισάριοι θα κυκλοφορούσαν με LEXUS ως διαυθυντές των πρωην κτατικών εταιρειων.
Ενώ οι ιδεολογικά αντίθετοι όχι στην μακρόνησο και στην ικαρία δεν θάταν αλλά μάλλον κατω από κανα δυο μετρα χώμα σφαγμένοι ή σε καμμιά σιβηρία.
Για να σκεφτόμαστε και λίγο το ανάποδο μπας και εκτιμήσουμε το ίσιο.
Επλίζω να βρεθει και η ταινία "ελένη" και να μοιραστεί στα παιδιά αυτής της χώρας που μεγαλώνουν μόνο με συνθήματα.

Anonymous said...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ
ΑΡΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

Anonymous said...

πολυ ωραιο φασιστομπλοκ!
ευγε!τοθτεταρτου ραιχ εισατε εσεις?η του τριτου?
αυτο ειναι βρε παιδια!ανοιχτα μυαλα!μονο ετσι θα παει η χωρα μπροστα!
χαιλ!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια για την καταπληκτική, αξιοθαύμαστη δουλειά που έχετε κάνει!
Ειδικά το βιβλίο με την ιστορία της Χωροφυλακής είναι δυσεύρετο και αν δεν υπήρχε αυτό το μπλογκ θα ήταν αδύνατον να το βρω. Πρόκειται για ένα εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο ιστορικό έργο.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι το μπλογκ έχει πάρα πολύ καιρό να ανανεωθεί και τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχετε προσθέσει καινούρια κείμενα. Μακάρι να αρχίσετε ξανά να ανεβάζετε και άλλα βιβλία...

Anonymous said...

Μπραβο παιδια,ξεμπροστιαστε την εγκληματικη αριστερα που τολμαει να μιλαει για ....''εθνικους'' αγωνες την στιγμη που η ιδια τους προδωσε ολους στο περασμα της ελληνικης ιστοριας. Ο Θανασης Κλαρας,ή αλλιως Μιζεριας ή αλλιως Σουλτανα οπως τον αποκαλουσαν πισωπλατα μεσα στο κομμα του λογω των σεξουαλικων του προτιμησεων,ειναι ο μεγαλυτερος φονιας,λαοπλανος και τυχοδιωκτης της νεοτερης εποχης.Κοινος κλεφτης,κιναιδος,δηλωσιας και απατρις.Φυσικα διχως ιχνος αγνου πατριωτισμου.Τετοιοι ειναι οι μαρξιστες αριστεροι,τετοια ινδαλματα τους ταιριαζουν!

Anonymous said...

Η αριστερή λογοκρισία δεν αφήνει τίποτα όρθιο.Έχω από χτες σοβαρό πρόβλημα να κατεβάσω τα αρχεία σας