Διαδώστε την γνώση σας διότι στην σημερινή Ελλάδα, που δυστυχώς κυριαρχεί η αριστερή προπαγάνδα, επικρατεί σκοταδισμός σε θέματα κατοχής και συμμοριτοπόλεμος.

Καλή ανάγνωση.

Wednesday, February 13, 2008

Φρειδερίκη: Μητέρα Λαού και Στρατού


Φρειδερίκη Μητέρα Λαού και Στρατού.part1.rar

Φρειδερίκη Μητέρα Λαού και Στρατού.part2.rar

5 comments:

Anonymous said...

Αγαπητέ σε παραπέμπω για έρευνα για το παιδομάζωμα της Φρειδεφρίκης, για την άμεση ανάμιξη της στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος και τις επιπτώσεις από αυτές τις επιρροές, για την ένταξη της σε χιτλερική νεολαία κλπ κλπ. Ως ιστορικός ερευνητής μελετώ πολλά ιστολόγια, βιβλία και πηγές αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι ακόμη και σήμερα ο πολύπαθος αυτός τόπος δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ενότητα και ολές οι ιστορικές αναφορές είναι μεροληπτικές. Σχετικά με τη Φρειδερίκη δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τις σοβαρές επιπτώσεις που είχαν όλες τις οι πράξεις στο κοινωνικό σύνολο της Ελλάδος. Και μόνο το γεγονός ότι δεν ήταν ελληνίδα αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός δεν καθόριζε την τύχη του, κάτι το οποίο συμβαίνει μέχρι και τις μέρες μας.

Anonymous said...

Αγαπητέ Ανώνυμε, στερείσαι στοιχειωδούς παιδείας μιας και είσαι "Ιστορικός Μελετητής", και ακούγεσαι ολίγον τι αριστερίζων.
Το "παιδομάζωμα" της φρειδερίκης ΩΧΡΙΑ μπροστά σε αυτό των Κομμουνιστών και τα οποια μεμονομένα επεισόδια ή τυχόν πράξεις αντεκδίκησης (δικαιολογημένες η μη) από τους έλληνες εναντίων των εγκληματιών κομμουνιστοσυμοριτών και των Σλάβων συνοδιπόρων τους είναι Μηδαμινά μπροστά στην πρωτοφανή γενοκτονία που εξαπέλυσαν τα ανθρωπόμορφα κτήνη των τρομοκρατικών οργανώσεων του ΚΚΕ, (ΟΠΛΑ, Δημ. Στρατός, κτλ...).

Κρίμα, δηλώνεις και "Ιστορικός ερευνητής", τρομάρα σου.
Αλλά στην ελλάδα, όπως την έχει καταντήση η ζοφερή νοοτροπία του κουμουνιστοσυμμοριτισμού, ότι δηλώσεις είσαι.
Και με την ευκαιρία, διάβασε τα παρακάτω μπας και ξεστραβωθεις:

- Φωτιά και Τσεκούρι! Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας.

- Κατηγορώ το ΚΚε με μάρτυρα το ίδιο. Γ.Π. Καννελάκης.

- Τα 10 θανάσιμα αμαρτήματα του Κ.Κ.Ε. Ν.Ι. Μέρτζος.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΘΑΨΑΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟ 1981 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ... ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΙΣΟΛΟΓΙΜΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΥΓΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΣ ΒΑΡΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Anonymous said...

Αγαπητέ ΚΙΤΣΟ,
σ' ευχαριστώ για την προαπάθειά σου να διαλάμψει η αλήθεια, ότι δηλαδή δεν επρόκειτο για «εμφύλιο», αλλά για το γεγονός ότι μια ομάδα του πληθυσμού σήκωσε τα όπλα με σκοπό να επιβάλει με τη βία ένα φρικαλέο καθεστώς.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, αν μπορείς, να ξανανεβάσεις στο rapidshare τα δύο τμήματα του «Φρειδερίκη Μητέρα Λαού και Στρατού» και «Αντισυμμοριακός» 1ο και 2ο έτος. Ιδίως τα πρώτα δεν μπόρεσα να τα βρω πουθενά.

Χαιρετώ,
Γιάννης

Anonymous said...

Αγαπητέ Κίτσε,

σού είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τις πηγές αυτές. Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμες, αφού το rapidshare έκλεισε.

Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν μπορούσες να τις διαθέσεις πάλι, στην καλύτερη περίπτωση για όλους, στη χειρότερη προσωπικά με FTP.

Δεν είναι παρά η ιστορική αλήθεια αποτυπωμένη, την οποία δεν κατόρθωσα να κατεβάσω εγκαίρως, αφού μόλις σήμερα ανακάλυψα το blog σου.

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, πες μου ώστε να σου στείλω με καποιον τρόπο το email μου.

Ι.Π.